Horoskop zdarma

Mé výklady jsou platné pouze pro ty, kteří si je přečtou.

Pokud chcete zjistit, který anděl vás daný den provází, klikněte zde, prosím: Dnešní průvodce

Budu ráda, když budu moci být vaší kartářkou či člověkem, který zrovna Vám pomůže v rozvoji Vaší osobnosti. Neváhejte mě kontaktovat pro domluvu termínu. Výklady provádím jak na dálku a to včetně zahraničí, tak i osobně. V nabídce mám i DÁRKOVÉ POUKAZY na mé služby na dálku.

Předpovědi a různé články publikuji veřejně již od roku 2011. Dříve jsem psala pro časopis Ve hvězdách & Lidový léčitel, TV Pohoda Křížovky. Poslední aktivitou je magazín gleid.cz, kde jsem psala hlavně roční a čtvrtletní předpovědi.

Na tomto webu zveřejňuji předpovědi každý týden. Píšu je sice již mnoho let, ale archiv průběžně mažu, aby tu nebylo přespříliš neaktuálního textu. Historii mých předpovědí najdete v mých albech na Facebooku. 

Na této stránce naleznete:karty

 

 

 

 

linka

linka

 


Předpověď na březen 2024

breznove_prani

Milí čtenáři,
březen může být o určitém klamu, iluzích a jakýchsi nejasnostech. Můžete si dělat falešné iluze, klamat sami sebe a můžete taky podléhat klamu zvenčí. Snažte se tomu předejít a stůjte nohama na zemi. Nějaké pozitivum se ale přece jen najde - může se vám dostat nečekané pomoci za předpokladu, že se vzdáte zbytečných nadějí a přání a budete se koncentrovat na jediný, ale zároveň reálný cíl. Mnoho z vás si bude plně vychutnávat svých aktivit - jinými slovy užívat si života a bavit se. Vše má své meze, proto se pokuste nepodlehnout chtíči a nastavit si pravidla, protože lehká mysl a družnost vás může přivést na určité scestí.

V milostné oblasti můžete být opojeni láskou, budou před vámi veselé, možná až bujaré dny, ale zároveň si dávejte pozor na kruté vystřízlivění. Nemusí to být o tom, že tento vztah nemá pevné základy, ale spíš nemějte nadsazená očekávání, protože důsledkem by mohlo být velké zklamání. Zachovejte zdravý rozum a lehká skepse vám neuškodí.  Jestliže budou před vámi nějaké nelehké věci, jenž budou potřebovat vaše rozhodnutí, měli byste je zdárně vyřešit. Mnozí z vás vycítí, co váš protějšek potřebuje a něco s tím i společně uděláte.

V pracovní oblasti byste měli pocítit určité naplnění, práce by vám měla přijít jít přímo od ruky. Měla by i panovat dobrá nálada a negativní zkušenosti by měly být zapomenuty. Avšak jestliže přeroste určitá mez, kdy uvidíte, že jsou vaši kolegové či nadřízení v moc přátelském vztahu, můžete mít naopak nechuť k práci, což může způsobit špatné pracovní výsledky. Snažte se nestavět si vzdušné zámky a nepodléhat iluzím. Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a omezte se na to dosažitelné. Pozor na zdánlivé obchody, klamné cíle a nekalé praktiky a nepoctivé chování. V práci se snažte předejít nedbalosti, snění a buďte ve svém chování střízliví a systematičtí.

Přeji vám mnoho úspěchů

Iva Aiesh

 

Předpověď od 18.3. do 24.3.2023

Milí čtenáři,
v těchto dnech můžete pocítit nestálost citů. Můžete se například jednat o touhu - když dosáhnete naplnění, změní se to ve vás v pravý opak - projeví se třeba nevrlost, či odmítnutí. Může se dostat k malichernému vytýkání, přehnané hašteřivostí či zatrpklosti. Buďte obezřetní a pokuste se tomu vyhnout. Můžete totiž přehlédnout lehce dosažitelné šance a gesta usmíření.

V milostné oblasti můžete mít pocit, že je atmosféra těžko dýchatelná. Může vás ovládat žárlivost, vnitřní zranění, vztek. Vaší zbraní bude zaryté mlčení a cílevědomé přehlížení protějšku. Jestliže si vyberete tuto strategii, nebudete schopní vnímat ani náznak přátelství a touhu po smíření. Když byste náhodou tímto směrem opravdu šli, překonejte apatii a přijměte podnět k usmíření.

V pracovní oblasti vám může chybět motivace, můžete pociťovat rozladěnost, vztek a mrzutost. Některým z vás může práce přinášet spíše monotónní rutinu, vůči které se budete snažit vzdorovat - může to být způsobeno díky nějakému nesplněnému přání. Snažte se předejít zbytečnému bědování, protože byste mohli přehlédnout příležitost, která se vám bude nabízet.

Přeji vám pohodové dny

Iva Aiesh

 

Předpověď od 11.3. do 17.3.2024

Milí čtenáři,
v těchto dnech se zaměřte na to, co komu říkáte, protože byste mohli vyzradit něco, co by vám pak mohlo zbytečně zkomplikovat život. Lidé by vás mohli pomlouvat, řešit věci, do kterých jim nic není. Karty vás varují před chybným životním rozhodnutím. Mnoho z vás bude prožívat nějakou nejistotu, pocit zmatení. Obecně byste mohli být hodně přecitlivělí, mít výkyvy nálad, proto pokud to bude možné, odpočívejte.

V milostné oblasti se pokuste stát pevně nohama na zemi a vyhýbejte se idealizacím partnera či milostného života, protože by vám to přineslo jen zbytečné zklamání. Někteří z vás budou podléhat žárlivosti (na osoby stejného pohlaví nebo kamarády partnera či partnerky popřípadě volnočasové aktivity) a citovému vydírání - myslete na to a spíše se tomu vyhněte.

V pracovní oblasti vás karty varují, abyste se na náplň práce pořádně zaměřili a snažili se vyhnout chybám. Taky můžete zjistit loajálnost kolegů a jejich pravou povahu - může totiž dojít na překážky z jejich strany a pomluvy.

Zdravotně se zaměřte především na posílení psychiky. Některé páry budou řešit otázku těhotenství.

Přeji vám příjemný týden

Ing. Iva Aiesh

 

Předpověď od 4.3. do 10.3.2024

Milí čtenáři,

v nadcházejícím týdnu se pokuste vyhnout konfliktům, važte svá slova a taky se zamyslete nad tím, pokud už nějaká ta vyhrocená situace nastane, zda jste si tu způsobili sami (třeba jen tím, že na něco takového čekáte) nebo jste do dané situace byli vtaženi. Nebude to doba, kdy by se někdo dlouho těšil z "výhry" v daném klání, takže se nesnažte za každou cenu mít pravdu - stejně se za nějakou dobu ukáže, jak to všechno vlastně bylo.

V partnerské oblasti buďte hodně opatrní, protože se můžete dočkat nějaké podlosti, protějšek se vás může snažit ovládat nebo se k vám chovat bezcitně. Nezapomeňte, že se takto můžete zachovat i vy sami. V některých ne moc dobrých partnerských vztazích, kde je to na hraně rozchodu, lze očekávat hlubší rány pod pás. Někdy bude možné vztah zlepšit nebo něco posunout vpřed díky nezávislé třetí osobě.

V pracovní oblasti se připravte na nějaké pomluvy, zlobu a možná i ponížení. U některých z vás to pak povede k pracovní změně, protože atmosféra bude skutečně dusná. Jestliže před sebou máte nějaké zkoušky, dobře se na ně připravte, neboť karty předpovídají, že to opravdu nebude snadné.

Přeji vám mnoho úspěchů

Iva Aiesh

 

Předpověď od 26.2. do 3.3.2024

Milí čtenáři,
je před vámi týden, kdy se budete muset něčem rozhodnout. Například byste mohli získat milostnou zkušenost, ale zároveň to nebude jen tak - budete v sobě muset učinit nějaké rozhodnutí - třeba se zřeknout dosavadních životních podmínek jako je jisté bydlení, svobodný život atp. Tím potvrdíte, že to myslíte vážně. Jestliže se budete muset rozhodovat v jiné oblasti (můžete uzavřít nějakou smlouvu), učiňte to bez hněvu a bez zadních vrátek.

V milostné oblasti to může velice silně zajiskřit s někým novým. Budete možná muset volit mezi partnery nebo mezi partnerem a kariérou, partnerem a dětmi atp.Ve stávajícím vztazích byste měli zaznamenat určitý posun. I ve stávajícím vztahu můžete nalézt štěstí. Nezapomínejte také na projevy lásky sami k sobě. Lásku nejen dávejte, ale také přijímejte.

V pracovní oblasti vám karty věstí taky možnost rozhodování se. Dávejte si pozor na to, abyste ukvapeně neukončili stávající zaměstnání a nevstoupili někam, kde to po čase bude to samé. Také se můžete rozhodnout změnit přístup ve stávající pracovní činnost a věnovat se současné práci zcela a jednoznačně.

Přeji vám mnoho pohody do dalších dnů

Iva Aiesh


linka
Předpověď na únor 2024

unorove_prani

Milí čtenáři,
v únoru očekávejte, že vaše dny budou naplněny určitou jistotou, bohatstvím (a nejen tím finančním) a bezstarostností. Důležité bude využít pozornost, takže se pokuste mít oči otevřené a prožívejte naplno všední dny. Budete mít šanci vyjít sami ze sebe, abyste si mohli užívat života. Jinými slovy si opustíte svou navyklou zónu bezpečí a zúčastníte se veřejného dění. Někteří z vás si najdou novou zálibu, která je bude po nějaký čas dostatečně naplňovat.

V milostné oblasti byste měli prožívat příznivé období, kdy byste měli mít dobré vzájemné vztahy a začnete vidět zdánlivě bezvýznamná gesta, která jste díky svému přístupu přestali před nějakou dobou vidět. Měli byste pociťovat jistotu a bezpečí a s protějškem (ať stávajícím nebo někým, kdo se o vás bude ucházet) budete zacházet otevřeně a s láskou. Jen se snažte nebýt až moc otevření, protože by se vám to mohlo v budoucnosti vymstít. S partnerem či rodinou byste měli něco společně podniknout, navázat nové kontakty a radovat se z každého dne.

V pracovní oblasti buďte co nejvíce pozorní, abyste byli schopní vytěžit z minima maximum - chci tím říct, abyste se cítili díky práci vnitřně obohacení. V práci byste se měli cítit jistě, že jen tak o místo nepřijdete, také by se mohly rýsovat nějaké slibné projekty či lepší plat. Mnoho z vás by s radostí a potěšením mělo vykonávat svou práci. Někteří z vás opustí stávající práci a zažijí příval životní síly k vydání se na novou životní cestu.

 

Karetní předpověď od 19.2. do 25.2.2024

Milí čtenáři,
v tomto týdnu byste se měli pohodlně přizpůsobovat životnímu tempu, snadno se můžete rozhodovat, ale taky můžete mít dny, kdy budete bezstarostně nerozhodní. Energie v těchto dnech můžou skutečně kolísat - od neochoty zastávat určité stanovisko až po velkou touhu dojít k určitému kompromisu pomalu za každou cenu. Tento týden charakterizuje pohyb a nestálost, budete se snažit zvládat mnoho aktivit, ale zároveň budete muset vybalancovat jak to, abyste sami nepadli, tak abyste vše co nejúspěšněji zvládli.

V milostné oblasti můžete prožívat hravé, bezstarostné období (můžete se rozhlížet po jiném partnerovi), ale je tu i možnost lehkovážnosti či nestálosti (flirtování), což by pak mohlo mít své následky. Které stanovisko budete zastávat, to už je na každém z vás, na vašich očekáváních a stavu vaší mysli.

V pracovní oblasti můžete se budete spíše chovat obratně, přizpůsobivě a s vědomím vnitřní nezávislosti, jak vůči daných úkolům, tak i vůči pracovní atmosféře. Snažte se ale vyhnout lehkovážnosti a lehkomyslnosti, která by mohla v některých dnech nastat. Můžete se totiž osvobodit od neradostné roboty a nevhodného způsobu myšlení, který vás doposud táhl k zemi.

Přeji vám mnoho pohody do dalších dnů

Iva Aiesh

 

Předpověď od 12.2. do 18.2.2024

Milí čtenáři,
nadcházející týden bude ve znamení štěstí. Něco, co bylo uvězněno hluboko uvnitř, dostane šanci osvobodit se. Budete se moci projevit takoví, jací jste, bez přetvářky a potlačování sebe sama. Starosti a určitá nouze budou pryč. Celý týden mějte na paměti, že to, čím jste si v minulosti prošli, má svůj význam a jednou se vám tato zkušenost může hodit.

V milostné oblasti se vám může stát, že si uvědomíte hodnotu stávajícího partnerského vztahu a to samozřejmě v pozitivním slova smyslu. V rozpadajícím se svazku se můžete pokusit najít řešení ke zlepšení vztahu. Pokud jste single, tak sice přímo nevychází setkání s někým novým, ale spíše to budou dny o uvědomování si sebe sama, kdy zjistíte, že jste si bránili svým přístupem k posunu vpřed. Mohlo by to být způsobeno díky nechuti nebo třeba nesmělosti - právě teď je vhodná doba na to, abyste minulost zahodili a vykročili pravou nohou vstříc novým zážitkům.

V pracovní oblasti vás může čekat rozhodující období, protože můžete stát na prahu změn - ať už díky výpovědi ze strany zaměstnavatele nebo třeba díky pracovní nespokojenosti, kdy byste nejraději sami podali výpověď, ale bude to na každém z vás, jak se rozhodne. Obavy by měly nakonec odplynout a na základě rozhodnutí by pak mělo přijít určité osvobození. Pokud budete skládat zkoušky, mělo by to dopadnout dobře.

Přeji vám láskyplné dny

Iva Aiesh

 

Předpověď od 5.2. do 11.2.2024

Milí čtenáři,
v tomto týdnu se v sobě snažte najít harmonii, rovnováhu, také více zapojujte svou intuici k uvědomění si určitých hranic, aby nevznikaly zbytečná nedorozumění. Myslete na sebe sama, protože když budete mít k sobě kladný vztah, dokážete žít v souladu se svým okolím.

V milostné oblasti byste měli prožívat docela pohodové období bez zbytečných hádek. Můžete taky vnitřně hodně toužit po klidu a míru. Do života vám může vstoupit osoba, se kterou budete delší dobu přátelé, ale pokud nastolíte trpělivost, nebudete naléhat, tak je šance, že by z toho mohl vzejít hluboký cit.

V práci budete plnit zadané úkoly svědomitě a s poklidem. Pracovní atmosféra by měla být přátelská a také pracovní rytmus by měl být konstantní bez střídání období nečinnosti a hektického období. Vše vyřešíte bez stresu a zbytečného napětí.

Zdravotně byste mohli mít přetížená játra, oslabené ledviny nebo také budete mít přetížený nervový systém a srdce. Myslete více na sebe.

Přeji vám láskyplné dny

Iva Aiesh

 

linka
Předpověď na leden 2024

leden

Milí čtenáři,
v lednu budete mít možnost dospět k nějakému rozhodnutí či poznání. Důležité bude, abyste zapojili rozum, který leccos vyjasní nebo vás dokonce osvobodí z určitého zajetí. Nezapomeňte však vše danou záležitost vzít v úvahu jako celek a ne jen jako jeden dílek skládačky, protože byste mohli podcenit význam. Co je pozitivní, tak hodně z vás bude oplývat bdělou myslí, rychle budete věcem rozumět a bude vás napadá mnoho nových myšlenek. Nebudete mít tolik času na trápení se nepodstatnými věcmi. Najdou se mezi vámi tací, kteří se postaví určité závislosti (alkohol, cigarety, sladkosti, ale klidně i nějaký protějšek atp.) a mělo by dojít i ke šťastnému završení.

V milostné oblasti můžete mít nějaký důležitý rozhovor, který by vám měl leccos objasnit nebo vyřešit nějaký hluboce zakořeněný problém. Někomu to pomůže, jiný se zase rozhodne k jednání, které povede k rozchodu. Prostě a jednoduše budete provádět generální úklid, protože vám půjde na mysl to, že se vám v této oblasti něco nelíbí a budete to chtít vyřešit. Pro některé bude cílem rovnocennost v partnerském vztahu - nastane totiž pocit větší vnitřní nezávislost než kdy jindy.

V práci dojdete díky určitému poznání k jednoznačnému rozhodnutí, na které jste možná již nějaký čas čekali. Můžete změnit svůj přístup, dostanete "čerstvý vítr do plachet" a dojde k významnému obratu, pokud to bude v souladu s vaším nejvyšším dobrem. Přijde touha něco nového se naučit. Někteří z vás se rozhodnout opustit svou stávající práci kvůli lepší nabídce. Budete více vnímat své okolí a taky v rozhovorech byste měli reagovat velice obratně. 

Přeji vám mnoho úspěchů

Iva Aiesh

 

Předpověď od 29.1. 2024 do 4.2.2024

Milí čtenáři,
dnes pro vás mám docela slibnou předpověď. Budou mezi vámi šťastlivci, na které čeká nečekaná výhra (nikoho ale nenabádám k hazardu). Nemusí to být přímo výhra v loterii, ale může to být znamením toho, že nějaká událost dopadne dobře a na vás pak čeká "tučný úlovek". Mnoho z vás zjistí, jaké schopnosti má a také může přejít od ustrašenosti k uvědomění si vlastního bohatství.

V milostném životě slibují karty nezadaným setkání s osobou, která bude finančně zajištěná. Toto setkání vám přinese pocit štěstí. Jaký to bude mít další vývoj, tak to už je na každém z vás a samozřejmě i vašem osudu. Ve stávajícím partnerském vztahu byste měli mít pocit radosti a mohli byste prožít velmi pěkné chvilky - může to být způsobeno nějakým výletem či dovolenou. Samozřejmě tam, kde to nefunguje již delší dobu a váš protějšek není příznivcem změn, tak se možná jen vaše neshody zmírní.

V kariéře by mohla svítat na lepší časy, protože se můžete dostat na vámi vysněné místo nebo se vám podaří uzavřít dobrý obchod. Celkově byste měli mít pocit naplnění a obohacení z vaší práce.

Přeji vám pohodové dny

Iva Aiesh

 

Předpověď od 22.1. do 28.1.2024

Milí čtenáři,
tento týden může být o určitém klamu, iluzích a jakýchsi nejasnostech. Můžete si dělat falešné iluze, klamat sami sebe a můžete taky podléhat klamu zvenčí. Snažte se tomu předejít a stůjte nohama na zemi. Nějaké pozitivum se ale přece jen najde - může se vám dostat nečekané pomoci za předpokladu, že se vzdáte zbytečných nadějí a přání a budete se koncentrovat na jediný, ale zároveň reálný cíl.

V milostné oblasti můžete být opojeni láskou, ale zároveň pozor na kruté vystřízlivění. Nemusí to být o tom, že tento vztah nemá pevné základy, ale spíš nemějte nadsazená očekávání, protože důsledkem by mohlo být velké zklamání. Zachovejte zdravý rozum a lehce skepse vám neuškodí.

V pracovní oblasti se snažte nestavět si vzdušné zámky a nepodléhat iluzím. Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a omezte se na to dosažitelné. Pozor na zdánlivé obchody, klamné cíle a nekalé praktiky a nepoctivé chování. V práci se snažte předejít nedbalosti, snění a buďte ve svém chování střízliví a systematičtí.

Přeji vám pohodové dny

Iva Aiesh

 

Předpověď od 15.1. do 21.1.2024

Milí čtenáři,
v těchto dnech byste měli znovu nalézt jednotu a měl by se dostavit nějaký potěšitelný výsledek - může to být váš životní cíl nebo alespoň jeho mezistupeň. Najdete si správné místo - právě to, na které opravdu patříte. Učiníte důležitý krok k realizaci vlastní osobnosti, rozvoji její ryzosti a celistvosti. Vaše cesty budou šťastné, budete si užívat život bez zábran a plnými doušky - může se jednat třeba o dovolenou, kterou si úžasně užijete.

V milostné oblasti buď můžete potkat nějakou osobu, která vás zaujme a může se stát vaším životním partnerem nebo karty naznačují, že ve stávajícím vztahu byste měli plynule pokračovat dál bez většího rozruchu. Jestli potkáte někoho nového, může to být dlouhodobé spojení - nemám tím na mysli jen partnerství, ale i třeba pevné přátelství, které bude mít hluboký význam pro vás život i osobní rozvoj.

V pracovní oblasti jste buď na správném postu a pokud víte, že na toto místo nepatříte, táhne vás to v nitru správným směrem, takže toto berte jako informaci, že byste měli pro pracovní změnu časem něco udělat. V práci byste se měli cítit v těchto dnech úspěšně, měli byste být otevření, v harmonii v rámci kolegiálních vztahů. Někteří z vás vyrazí na pracovní cestu do zahraničí.

Přeji vám pohodové dny

Iva Aiesh

 

Předpověď od 8.1. do 14.1.2024

Milí čtenáři,
v těchto dnech na vás čeká konec určitého období, rozloučení se s něčím a uvolnění. S největší pravděpodobností se bude jednat o předčasný nebo dokonce násilný konec určité situace. S tím bude zřejmě pak souviset těžší životní zkušenosti. Váš rozum bude schopný učinit rozhodný závěr. Takto se mohou ukončit životně důležité zkušenosti, které vás nějak obohatí nebo nepříjemné situace, špatné zvyky, návyky, tísnivé nebo útrpné období. Můžete prožívat jak tíhu tak i ulehčení - vyplyne to prostě ze souvislosti.

V milostné oblasti můžete ukončit složitý, nepříjemný vztah. Také v sobě můžete silou rozumu umrtvit city, obklopit se ochranným valem a nikoho k sobě nemusíte pustit na určité období.

V pracovní oblasti by mohlo dojít k ukončení nějaké činnosti - mělo by se jednat o částečně vědomé a částečně náhlé ukončení činnosti, místa nebo určitého úkolu. Můžete to znamenat orientaci jiným směrem.

Přeji vám pohodové dny

Iva Aiesh

 

Předpověď od 1.1. do 7.1.2024

Milí čtenáři,
v tomto týdnu můžete očekávat, že vás bude ovládat touha po jistotě, kdy budete mít tendence k lakotě a nenasytnosti a k tomu se budete bát změn. Nebude to ale dobrý postoj, protože to svědčí o lpění na tom, co je teď a tady a tím pak budete bránit posunu vpřed. Můžete se cítit strnule bez možnosti pohnout se vpřed, proto se na tom pokuste zapracovat, jestliže tento stav nastane.

V milostné oblasti můžete prožívat vnitřní tíseň, kdy budete lpět na protějšku a pak nastane vnitřní boj se strachem z opuštěnosti, i když třeba tento partner pro vás není vhodnou osobou, protože o vás ve skutečnosti nejeví zájem nebo jdete každý jiným směrem. Zkuste si to uvědomit a něco s tím udělat, jestliže to souhlasí s vaším příběhem.

V práci můžete opět řešit lpění na svém postu nebo taky svým ustrnulým postojem můžete blokovat postup vpřed nebo příznivý vývoj nějaké situace. Zvažte to a případně se pokuste změnit svůj dosavadní přístup k práci. 
 
Přeji vám pohodový týden
 
Iva Aiesh

 

animated-line-image-0015  

 

Předpověď na rok 2024

Milí čtenáři,
rok 2024 bude pro mnohé z vás protkán štěstím, kdy by se měly vaše touhy naplnit. Jestliže jsou vaše plány splněné, přemýšlejte nad tím, co ještě vylepšit. Obecně byste měli v životě prožívat určitou harmonii a dokončit, co bylo dříve započato. Najdou se mezi vámi i ti, kterým se sice leccos podaří, ale přehodnotí celou situaci a začnou být nespokojení.  Někdo v rodině vás může citově zneužívat. Může vás ovládat touha pomáhat druhým a také být k druhým velkorysí. Na oplátku se vám může dostávat to samé. Dávejte si však pozor na to, do koho vkládáte svou důvěru. Na některé z vás taky čeká pěkná odměna či zajímavý projekt. Můžete inspirovat druhé beze strachu, že by vám vaše nápady někdo mohl ukrást. 

V milostné oblasti by měl zavládnout klid a mnoho párů bude žít v harmonii. Někteří z vás budou řešit zásnuby či svatbu, protože si uvědomí, že jejich vzájemné city jsou hluboké a je na čase vztah povýšit. Mnoho z vás může očekávat vzájemnou oporu a toleranci, ale taky patřičný osobní prostor. V těžších situacích by vám partner měl dodávat odvahu, ale může se stát, že víc budete oporou vy jemu než on vám. Mám tu také jedno obecné varování - u některých z vás bude vztah na vrcholu těsně před tím, než citově začnete strádat, proto se pokuste zamyslet, zda tohle není i vás případ a pokuste se v něm něco změnit.  

V pracovní oblasti byste měli pociťovat přátelskou atmosféru. Kdo z vás bude uzavírat nějakou smlouvu, měl by to být zřejmě dobrý tah. Rok 2024 by měl být pro mnohé z vás vhodnou dobou k podniknutí pracovních změn, protože by měly být spíše pozitivního rázu (samozřejmě důležité je nejprve zvážit pečlivě nové pracovní nabídky).  Budou mezi vámi šťastlivci, kteří nabudou pocit opory ze strany zaměstnavatele. Některým z vás se podaří vyplnit si nějaké plány. Vaše dobré nápady by taky měly padnout na úrodnou půdu - měly by se dostat ke správným lidem a postupem času by mělo dojít k jejich realizaci.

Nechť vás nejen v roce 2024 provází na vašich cestách štěstí, láska a pevné zdraví

Iva Aieshnahoru

 

animated-line-image-0015  

Předpověď na prosinec 2023

listopad_prani

Milí čtenáři,
čeká vás konec určitého období, rozloučení se s něčím a uvolnění. S největší pravděpodobností se bude jednat o předčasný nebo dokonce násilný konec určité situace. S tím bude zřejmě pak souviset těžší životní zkušenosti. Váš rozum bude schopný učinit rozhodný závěr. Takto se mohou ukončit životně důležité zkušenosti, které vás nějak obohatí nebo nepříjemné situace, špatné zvyky, návyky, tísnivé nebo útrpné období. Můžete prožívat jak tíhu tak i ulehčení - vyplyne to prostě ze souvislosti.  Celé tohle ukončení může následně vést k radosti ze života a k důvěře v lepší zítřky. Taky ve vás bude kolovat svěžest a pocit znovuzrození. Jestli se budete cítit dole, je na čase překonat temnotu a rozvinout to pěkné ve vás a vyjít na světlo.
 
V milostné oblasti můžete ukončit složitý, nepříjemný vztah. Také v sobě můžete silou rozumu umrtvit city, obklopit se ochranným valem a nikoho k sobě nemusíte pustit na určité období. Můžete také prožívat veselé období, které bude prozářené sluncem a srdečností, ale také jakousi bezstarostností a užíváním si života. Klidně to může souviset s úžasnou dovolenou nebo nějakým pěkným výletem. Někteří z vás budou mít to štěstí, že bude mít protějšek rozmazlovací a hýčkací tendence, ale také pocítíte porozumění a pocit, že k sobě patříte prostě napořád.
 
V pracovní oblasti by mohlo dojít k ukončení nějaké činnosti - mělo by se jednat o částečně vědomé a částečně náhlé ukončení činnosti, místa nebo určitého úkolu. Můžete to znamenat orientaci jiným směrem. Mnohé z vás bude práce bavit, naplňovat, budete své úkoly plnit s radostí, úspěchem a využívat v ní svou tvořivost, kterou jste možná nechali dlouhodobě ladem. Vaše sebevědomí bude na zdravé úrovni vůči okolí, budete taky využívat kouzlo osobnosti a samozřejmě i jakousi přesvědčivost, s níž budete prezentovat svou práci.
 
Přeji vám skvělý závěr roku 2023
 
Iva Aiesh
 
 

Předpověď od 25.12. do 31.12.2023

Milí čtenáři,
v těchto dnech by mohlo mít mnoho z vás proměnlivou náladu ve smyslu občasné duševní prázdnoty, apatie až po pocit, že váš život se neodvíjí podle vašich představ. Určitý stupeň lenosti můžete pocítit pouze dočasně, ale pak najednou přijde příval životní síly a nálada se zase zlepší a k tomu se dostaví i chuť něco nového podniknout. Když vás ale chmurná nálada nebo znechucení životem bude držet již nějaký čas, bylo by dobré chopit se šance a vrátit se z ústraní do středu dění. Může se jednat třeba o to, že začnete chodit cvičit nebo půjdete na nějaký koncert nebo... Důležité je se rozpohybovat a nepochybovat o pozitivním účinku této aktivity.

V milostném životě můžete pociťovat "těžký vzduch". Můžete na sobě pociťovat žárlivost, můžete se cítit zranění a s protějškem bojovat formou mlčení bez náznaků smíření, což rozhodně správně není. Překonejte tu nechuť ke změně a hledejte cestu, jak se usmířit.

V práci můžete postrádat motivaci, protože třeba vaše práce bude již delší dobu monotónní. Můžete na sobě pocítit vztek, mrzutost. Snažte se s tím bojovat, pokud tohle na vás padne, protože byste si tímto mohli pokazit nějakou příležitost k postupu.

Přeji vám pohodový závěr roku

Iva Aiesh
 
 

Předpověď od 18.12. do 24.12.2023

 
Milí čtenáři,
v nadcházejícím týdnu se zaměřte na to, co komu říkáte, protože byste mohli vyzradit něco, co by vám pak mohlo zbytečně zkomplikovat život. Lidé by vás mohli pomlouvat, řešit věci, do kterých jim nic není. Také vás karty před tím, abyste neučinili v životě chybná rozhodnutí. Mnoho z vás bude prožívat nějakou nejistotu, pocit zmatení. Obecně byste mohli být hodně přecitlivělí, mít výkyvy nálad, proto pokud to bude možné, odpočívejte.

V milostné oblasti se pokuste stát pevně nohama na zemi a vyhýbejte se idealizacím partnera či milostného života, protože by vám to přineslo jen zbytečné zklamání. Někteří z vás budou podléhat žárlivosti (na osoby stejného pohlaví nebo kamarády partnera či partnerky popřípadě volnočasové aktivity) a citovému vydírání - myslete na to a spíše se tomu vyhněte.

V pracovní oblasti vás karty varují, abyste se na náplň práce pořádně zaměřili a nechybovali. Taky můžete zjistit loajálnost kolegů a jejich pravou povahu - může totiž dojít na překážky z jejich strany a pomluvy.

Přeji vám příjemný adventní čas

Iva Aiesh

 

Předpověď od 11.12. do 17.12.2023

Milí čtenáři,
máte před sebou týden, který bude obnášet především to, že se vám z okolí bude vracet vaše předchozí chování, a to jak v dobrém, tak i ve zlém. Když se budete chovat poctivě a dobrým záměrem, bude vaše snažení patřičně odměněno. Když raději budete využívat kalkul a nebudete zcela upřímní, dostane se vám negativní odezvy. Prostě berte to tak, že se máte chovat co nejlépe, protože velice rychle dostanete odezvu nazpět, takže ať je pro vás co nejlepší.

V milostné oblasti budete sklízet ovoce své práce, proto na to pamatujte a pokuste se k partnerovi přistupovat s čistým záměrem a rovnoprávně. Některým z vás se podaří dát určité věci do pořádku a nic pak nebude bránit harmonickému partnerství. Pokud jste nezadaní, hledáte nový "objev" a nikdo vhodný není na obzoru, tak se zamyslete nad tím, zda lidé, které potkáváte právě neodráží to, co se ve vašem podvědomí odehrává - např. nepřipravenost na pevný vztah.

V pracovní oblasti byste si mohli udělat jasno ve svých cílech a přesvědčeních a to vás pak posune k dalšímu vhodnému postupu. Na některé z vás čeká nepříjemné překvapení, protože můžete očekávat, že s vámi budou jednat pěkně, férově atp., ale opak bude pravdou, jestli vy sami budete v něčem klamat. Takže jinými slovy řečeno - snažte se a budete po zásluze odměnění a to třeba i prostřednictvím mimořádné odměny.

Přeji vám pohodový advent 

Ing. Iva Aiesh
 

Předpověď od 4.12. do 10.12.2023

Milí čtenáři,
v těchto dnech očekávejte, že vaše dny budou naplněny určitou jistotou, bohatstvím (a nejen tím finančním) a bezstarostností. Důležité bude využít pozornost, takže se pokuste mít oči otevřené a prožívejte naplno všední dny.

V milostné oblasti byste měli prožívat příznivé období, kdy byste měli mít dobré vzájemné vztahy a začnete vidět zdánlivě bezvýznamná gesta, která jste díky svému přístupu přestali před nějakou dobou vidět.

V pracovní oblasti buďte co nejvíce pozorní, abyste byli schopní vytěžit z minima maximum - chci tím říct, abyste se cítili díky práci vnitřně obohacení. V práci byste se měli cítit jistě, že jen tak o místo nepřijdete, také by se mohly rýsovat nějaké slibné projekty či lepší plat.
 
Přeji vám mnoho úspěchů
 
Iva Aiesh nahoru