Můj životopis

FotoUž od malička jsem nějakým způsobem spjatá s duchovní oblastí, jen jsem si to začala uvědomovat daleko více až v posledních letech. Můj tatínek měl dar - pracoval s bioenergiemi, dokázal z člověka odečíst zdravotní potíže pouhým pohledem, pracoval s virgulí, kyvadlem a zabýval se lidovým léčitelstvím. Byl to jeho koníček a hodně ho pomoc druhým naplňovala. Moje maminka se díky němu zajímala v době, kdy byla na mateřské dovolené s mým mladším bratrem, o přírodní způsoby léčby, o léčivou moc kamenů a jako mnoho žen. Já jsem v tomto prostředí vyrůstala, takže jsem nevědomě nasávala spoustu informací, ze kterých čerpám dodnes. Důvod, proč mluvím o svých rodičích v minulém čase je ten, že oba před několika lety zemřeli.

Můj tatínek se k léčitelství a práci s bioenergiemi dostal "náhodně", a to tak, že nějaký jeho známý měl jít na operaci s nějakým problémem v trávicím traktu a můj tatínek již v té době sám četl o bioenergiích a věděl, že energii v rukách cítí (jsou věci, které si pamatuji, i když jsem byla v předškolním věku, protože to pro mě byly silné momenty). Pomohl tomu muži natolik, že na operaci nemusel. Takhle to u nás doma celé začalo. Jako školačka jsem chodila s tatínkem sama ze zvědavosti občas na přednášky o léčení a jednou se mi stalo, že mi nějaký přednášející řekl, že mám v sobě dar a měla bych se věnovat kyvadlu a že budu jednou pomáhat lidem. Pamatuji se, že tehdy jsem si říkala, že to určitě ne, protože jsem to prostě necítila (to jsem ale byla teprve na druhém stupni základní školy). Četla jsem si tajně knížky z tatínkovy knihovny, učila jsem se Silvovu metodu, zkoušela meditace. Sem tam jsem seděla u taťky v pracovně, když za ním někdo přišel a nasávala jsem tu zajímavou atmosféru. Mělo to své kouzlo a při pohledu zpět můžu říct, že jsem se začala v posledních letech ztotožňovat s chováním mého tatínka ke klientům a vlastně dělám to samé - tehdy tam panovala uvolněná atmosféra a ve většině případů byla i zábava, i když jim tatínek pomáhal. Lidem se od nás nechtělo odcházet a rádi se vraceli. To je něco, co tak mám nyní i já, že se na každou konzultaci těším a jsem zvědavá, co zase budu s klienty řešit a jsem ráda, když vymezený čas uteče jako voda a odchází spokojený člověk s kupou rad do života.

Podvědomě mě to začalo přitahovat ke kartám někdy kolem čtrnácti, i když jsem před tím ještě četla "příručky" k astrologii, chiromantii a dalším věšteckým metodám. Pamatuji se, že s mým bratrem jsme si zkoušeli vykládat mariášové karty a já jsem brala to, co vidím na lehkou váhu. Proč to píšu - můj bratr zemřel, když jsem byla na střední škole a já se na všechno na pár let vykašlala, protože jsem to v kartách, ale i na jeho ruce před tím viděla, ale prostě jsem tomu nevěřila. Viděla jsem to, co se přihodí, předem ve svých snech, v kartách, ale nepřikládala jsem tomu žádnou váhu. Po smrti bratra jsem se nehodlala dlouho smířit s jeho odchodem, proto jsem se začala zabývat magií, zkoušela jsem komunikovat s bratrovou duší, vidět ho znovu, slyšet jeho hlas. K mému tehdejšímu údivu se mi to opravdu podařilo. Byla jsem z toho zážitku tehdy tak konsternovaná, že jsem si s tím dala pokoj, protože jsem viděla i ve tmě venku na zahradě obrysy. Jak se říká - všechno zlé je pro něco dobré - tyto zkušenosti mě posunuly dál ohledně rituálů a naciťování se (chanelling) na duše. Místo karet a rituálů jsem začala pracovat nebo lépe řečeno pohrávat si s kyvadlem, protože jsem byla zvědavá, jaké otázky dostanu při zkoušení ve škole nebo pak i při maturitě. Následně jsem tohle pak využívala i na vysoké škole. Tak se ke mně dostalo kyvadlo. 

Jen malé zastavení se u významu slova channeling - je to stav vědomí, kdy lze získat informace z jemnohmotného světa, kde jsou zákonitosti tvořené naším vnitřním nastavením. Člověk se stane chanellerem díky práci s myslí, emocemi, egem a tělem. Není potřeba prožívat změněný stav vědomí. 

Zpět ke kartám mě přivedl jeden náš rodinný známý v prvním ročníku vysoké školy. Chtěl znát totiž odpovědi na některé rodinné otázky a když viděl, že mám karty Lenormand, tak mě chvilku přemlouval, až jsem do toho šla. Po čase se vyplnilo to, co jsem řekla a tak jsem mu začala přes karty radit, když potřeboval. Když jsem končila vysokou školu, začaly být v televizi populární pořady s výkladem karet a dalšími metodami. Tehdy jsem si řekla, že zkusím založit webovou stránku, kde si lidé sami napíší zdarma nějaký dotaz a já jim odpovím. Byla možnost na to pak z jejich strany zareagovat a já jsem byla tehdy překvapená, že ohlasy byly pozitivní a výklady seděly. Takto jsem to zkoušela pár let zadarmo při práci jako své hobby. Ale jako by mě ti "nahoře" pomaličku v průběhu mé pracovní kariéry připravovali na to, že práce, kterou dělám nyní, je mým osudem, protože pracovní podmínky byly čím dál drsnější. Nakonec jsem se rozhodla, že si na karty a další služby zřídím živnost a uvidím, co se bude dít. Pracovala jsem od pondělí do neděle, abych všechno stíhala, ale v momentu, kdy už se to nedalo stíhat, rozhodla jsem se pro svou srdcovou záležitost, a to je práce s lidmi přes karty, kyvadlo a channeling.

V posledních letech jsem měla pocit, že bych se měla někam posunout, něco nového se naučit. Vybavovaly se mi totiž častěji a častěji vize, se kterými jsem přišla na svět. Vybavil se mi prenatální vývoj, pak samotný porod. Dokonce jsem si rozpomněla na to, že když jsem byla malé dítě, byla jsem snad v první třídě, tak mě u nás v obývacím pokoji krátce navštívila duše mého zesnulého dědečka a řekla mi, jak se mám starat o mého tatínka. Tehdy jsem to nechápala, naše rodina byla spokojená, můj bratr měl snad rok. Jeho poselství mi došlo až tehdy, když u nás doma začaly změny a to trvalo ještě spoustu let. Můj dědeček, tatínkův tatínek, zemřel 2.11. ve vyšším věku přirozenou smrtí u nás doma (usnul, když vysvětloval mojí mamince, jak hrát šachy). Znovu se zjevil mému bratrovi, tehdy mohl mít bratr kolem tří let - dědečka popsal včetně oblečení. S tím, co jsem o hodně později prožila já v rámci setkání s duší mého bratra, tak můžu říct, že duše bratra měla stejné oblečení jako mu dali moji rodiče při posledním rozloučení (to, co měl na sobě jsem nevěděla, popisovala jsem to rodičům a ti mi řekli, že tohle na sobě měl). Tyto všechny zážitky mě doposunuly k tomu, že jsem chtěla rozklíčovat, proč jsem prošla tím vším, proč moji blízcí zemřeli docela v nízkém věku atd. atd. Přemýšlela jsem nad metodou SRT, ale nakonec vyhrál VIDA systém®, který má v SRT nějaké základy a není v Česku tolik rozšířený. Taky samotný název znamená v překladu z latiny "Návrat Boha v sobě" a to mě taky zaujalo. Tato metoda mi dala spoustu odpovědí na mé otázky, taky energetickou očistu. S odstupem let můžu říct, že se mi tahle očistná metoda dostala docela hluboko pod kůži a jsem ráda, že díky ní vidím posuny i na vás, kteří za mnou s důvěrou přicházíte a necháváte si pročistit duši.

Tak to byl úryvek z mého duchovního života a nyní k tomu, co jsem vystudovala. Lidové léčitelství a vše kolem něj mě inspirovalo natolik, že jsem chtěla vystudovat obory, které budou orientované na potravinářství nebo přírodu - splnila jsem si oboje. Vystudovala jsem Střední průmyslovou školu chemickou se zaměřením na analýzu potravin a mikrobiologii, a protože mi byla mikrobiologie tak blízká, rozhodla jsem se jít na Mendelovu zemědělskou a lesnickou univerzitu, kde jsem vystudovala Rostlinolékařství s titulem Ing. Při pohledu zpět jsem tyto školy zbytečně nestudovala, protože při svých konzultacích využívám znalosti, které jsem tam nabyla. Před pár lety jsem se rozhodla pro studium v NutriAcademy s.r.o. se zaměřením poradce pro výživu. Téma jako je strava, hubnutí atp. často taky řeším při konzultacích. Výživa člověka je hodně zajímavé téma, dá se na to pohlížet různými směry, proto se v tomto stále nějak vzdělávám a baví mě to. Po nějaké době jsem se rozhodla absolvovat další semináře, takže jsem absolvovala v Institutu moderní výživy webinář nazvaný Moderní výživa, dále u Fitness institutu jsem prošla webináři nazvanými Emoční tuk, Sestavování jídelníčků, Mýty ve výživě, Sportovní výživa a Výživa těhotných, kojících matek a dětí do 12ti let. Stále se v této oblasti vzdělávám, abych vám mohla předat objektivní informace. Protože se díky vám, klientům, velkou část svého času při konzultacích zabývám partnerskými vztahy, vzdělávám se i po této stránce. Naposled jsem absolvovala webinář Michaely a Michala Bartošových (vydali knihu Smysluplné vztahy) na téma Jak utvářet partnerství bez nudy a stereotypu. Přečetla jsem mnoho knih i od různých autorů, abych vám kromě náhledu z karet, dokázala vysvětlit, proč to tak či onak je.

Jak jsem zmiňovala výše, televize byla mou motivací k výkladům na dálku. V době, kdy to byl svým způsobem boom, mě oslovila Ezo.TV, ale tato práce mě nenaplňovala, takže jsem spolupráci ukončila. Pak jsem dostala nabídku publikovat v časopisu Ve hvězdách & Lidový léčitel, ve speciálních číslech časopisu TV Pohoda - Křížovky. Využila jsem toho a pár let jsem takto psala předpovědi a články. Poslední roky jsem psala pro ženský magazín gleid.cz, ale z časových důvodů je spolupráce minimální.

Často se mi stává, že lidé přemýšlí nad mým příjmením Aiesh, že je nějaké zvláštní, někteří si myslí, že je to umělecké příjmení. Opak je pravdou - ti "nahoře" vyslyšeli moje přání mít krátké příjmení, bez "R" a ještě ideálně být na začátku abecedy (moje původní příjmení bylo na "Z", s písmenem "R" a ještě bylo o deseti písmenech) a přivedli mi do života mého současného manžela, který je původem ze slunného Egypta. Řekla bych k našemu seznámení tolik, že opravdu platí, že se máte vydat tam, kam se vám nejméně chce - do Egypta jsem nikdy na dovolenou nechtěla, spíš naopak, ale díky jedné své známé jsem se překonala a letěla tam. Bylo to nezapomenutelné, protože mi to samozřejmě zcela ovlivnilo život jak v tom pozitivním slova smyslu, tak i v tom negativním (než jsme vyřešili všechny dokumenty, tak to trvalo zhruba rok a půl, takže mám hodně zážitků), ale díky za to, protože jsem o to odhodlanější, silnější a veselejší. Překážky jsou od toho, aby se zdolávaly. Proto věřte, když spolu budeme něco řešit, že vám rozumím a jsem s vámi.

Když to shrnu, tak při konzultacích kombinuji metody pro co nejlepší výsledek. Snažím se ,,brnknout na tu správnou strunu, aby se rozezněla" a člověk začal vidět třeba i to, co přehlíží. Když nahlížím do budoucnosti, dávám na výběr, pokud je to možné, více variant. Nesnažím se o žádná dramata, spíš informace podávám s lehkostí - razím heslo, že i negativní informace se dá podat pozitivním způsobem. Dalo by se říct, když se nad tím tak zamyslím, že se nejvíce času věnuji vztahovou oblastí (toto je hodně velké téma, u kterého je pořád co zkoumat), pak samozřejmě pracovní sférou (jako pracovní nabídku zvolit nebo co v současné práci změnit), zdravím a zdravým životním stylem (hodně často řeším poslední roky s klienty otázku těhotenství, kdy hledáme příčiny, proč se nedaří otěhotnět a odstraňujeme je). K tomuto "balíku" témat ještě přidávám VIDA systém®, který zasahuje do minulých, současných, paralelních, alternativních a budoucích životů, karmy atd. atd. Díky němu dokážu třeba energeticky odblokovat místnost.

Pokud potřebujete pomoci rozřešit nějakou situaci, ukázat možné cesty, kterými se můžete vydat nebo se chcete o sobě něco dozvědět, jsem tu pro vás. Ráda s vámi vše proberu a třeba začnete vidět svět jinak a barevněji. Třeba se pak budete těšit na každý den jako já, protože každý den je nová výzva. 

Dárkový poukaz

Své blízké můžete obdarovat dárkovým poukazem na mé služby - výklad karet, poradenské služby v oblasti zdraví, osobního rozvoje. Služby je možno využít na DÁLKU (včetně zahraničí). 

Postup je následující: Stačí, když napíšete na e-mail info@vestirnaonline.cz zprávu a domluvíme se, jaké jsou aktuální ceny a Vy se pak rozhodnete, v jaké hodnotě voucher elektronicky obdržíte. Následně pošlete peníze a jak platba dorazí, na e-mail obdržíte poukaz v elektronické podobě, který pak dáte nebo přepošlete osobě, kterou chcete obdarovat.