Proč výklad karet (věštba) nemusí vyjít přesně

Spousta z vás, když věštba nevychází, tak hází okamžitě vinu na kartáře, ale přátelé, uvědomili jste si, že i vy na tom, že věštba nevychází, můžete mít velký podíl? Odpovědí je více a to:

  • Půjdete proti kartám - prostě si člověk zvolí jinou cestu než karty řekly - to se stává, že odmítnete přijmout to, že situace dopadne tak a tak, vyberete si z výkladu jen to, co se vám hodí, takže změníte energii včetně časové linie a tím pádem přeměníte i další události.

  • Vaše energie blokuje události - negativní myšlenky, strach nebo třeba to, že odmítáte vnitřně přijmout věštbu může následně způsobit, že výklad se začne odvíjet jiným směrem. Jinak hlavně to usilovné soustředění, kdy už to bude, dokáže událost odsunout na později.

  • Neposlechnete mé rady - někteří lidé chtějí vyloženě ode mě směrovat po celou dobu dané události, ale mé rady ignorují a jdou si po svém (dělají opak toho, co jim  radím). Pak místo, aby se zamysleli sami nad sebou, proč to dělají a jaké jsou důsledky, svádí to na vše možné.

  • Sedíte a čekáte - výklad není o tom, že si sednete do koutku a nebudete nic dělat a čekat až třeba ten Váš princ přijde. Je potřeba hledat...

  • Více kartářek - máte svou kartářku a pak jdete ke mně nebo chodíte a hledáte vhodnou kartářku - od každé si vyslechnete nějaké informace a pak nevíte, jak se rozhodnout nebo poslechnete rady více kartářek a  pak z toho vznikne zmatek, tudíž jedné z nás výklad nevyjde. Podle mě je důležité mít jednu osobu (např. kartářku), které budete důvěřovat.

  • Čas - čas berte orientačně - čas sděluji, ale může se stát, že ne vždy čas vyjde přesně a to je z toho důvodu, že se soustředíte pak na daný termín, hodinu, kdy jsem vám řekla, že se to uděje, takže pak událost odsunete třeba na další den. Další věc je ta, že třeba u tématu, kdy se objeví předpovídaný partner, tak spousta z vás sedí a čeká, že bez vlastního přičinění partner najednou stane přede dveřmi. Opak je pravdou, k tomu ještě nastoupí negativní psychika daného očekávajícího člověka a čas setkání se odsune. Jsou případy, kdy splnění času sedne pomalu na minutu a pak zase někomu to časově nevychází. Pokud se událost nestane v ten určený předpovězený termín, tak nepropadejte panice, hned nenadávejte, jen se to prostě časově posunulo a ta událost doběhne. 

  • Iniciátor rozchodu - rozhodnete se, že Vy nebude ta, která bude partnerem podvedená a podvědomě ukončíte vztah v jiný čas (většinou dříve), než předpověděly karty. Tudíž změníte věštbu a Vy budete iniciátor rozchodu nikoliv tou podvedou osobou - svým konáním jste vzali zodpovědnost tudíž na sebe a nemůžete se zlobit na karty (většinou tohle dělají psychicky nevyrovnaní lidé).

  • E-mailový výklad - Vaše špatné pochopení - někdy se některým lidem může stát, že při e-mailovém výkladu ve větách vidí úplně něco jiného než čtou ostatní - může to být přetíženou psychikou daného zákazníka, který má pocit, že výklad rozhodně nevyšel.

  • Váš strach - bojíte se udělat krok ve svém životě a blokujete vše ostatní. 

  • Nedůvěra ke kartám či kartáři - typický jev, kdy si jdete kartáře otestovat a pochybujete o pravdivosti - platí tu to pravidlo, že jakou energii vysíláte, taková se vám vrací - takže pokud jste negativně nabití, karty Vám to vrátí ve svých odpovědích. 

  • Ne vše je dobré vědět a taky dovoleno vědět, proto pokud se ptáte na lidi, kteří s vámi přímo nesouvisí, nemusí být vidět pravda. 
  • Výklad Vás uklidní - řeknete si, že to tak vše bude a zvolníte (např. že Vás povýší a vy už v tom pracovním nasazení nebudete pokračovat jako doposud).

  • Existujete Zákon přitažlivosti, který někteří využíváme, tím pádem jsme schopní si události proměnit podle svých představ (samozřejmě ne vše).

  • Nemusíte si pamatovat přesně, co kartář řekl, takže pak máte v paměti něco jiného, než co bylo řečeno při výkladu
  • Chyba kartáře - může to být o ,,špatném" dni kartáře, o jeho napojení na Vás - prostě všichni jsme omylní. Může se stát, že Vaše energie je na tolik silná, že jí nejde prostoupit a kartář vám odpoví tak, jak to chcete slyšet, protože vznikla ,,bariéra".

 

Má zkušenost se zákazníky:

  • Jednou se mi stalo, že zákaznice se chtěla rozhodnout, zda zůstat se svým přítelem, se kterým není ale citově spokojená. Pozitivum pro ni, které viděla, bylo to, že ji zajišťoval finančně, což jí vyhovovalo. Nabídla jsem jí řešení (ať od partnera odejde - neměli spolu žádné závazky a postaví se na vlastní nohy s tím, že to pak zvládne). Rozhodovala se i nad jiným mužem, který ji ovšem nechtěl na vztah. Ani jednu variantu však necítila jako správnou a šla si svým směrem s tím, že u původního přítele, který ji zajišťoval, vypočítavě zůstala. Paradox je v tom, že mi pak řekla, že mé výklady nevyšly. Jak by mohly, když si cestu zvolila sama a šla za tím, kde bude profitovat....

  • Při osobním výkladu se mi stalo, že paní přišla s velkou nedůvěrou ohledně pravdivosti výkladu na konzultaci - cítila jsem něco divného, když už se objednávala přes e-mail a nezajímala ji ani adresa, ani telefon. Paní si sama zamíchala karty a to nedostatečně (řekla direktivně, že tak to stačí) a prakticky to byl další chybný moment (i když, kdo ví), protože jakmile jsem karty rozložila a začala jí dělat výklad, tak mi hned po prvních větách tvrdila, že muž v jejím životě, který mi vyšel, tak není pravda a cítila jsem další příval její negativní energie (ona mi řekla, že muže, se kterými měla vztah 2 měsíce, tak nepokládá za vztah - já nevím jak vy, ale já tedy ano a zrovna jeden z nich se mi tam rýsoval). Tvrdila, že má vše v životě vyřešené a nehodlala diskutovat o slabinách, které by měla dořešit v životě, i když tvrdila, že je chce slyšet. Když jsem zmínila finance, tak pokyvovala hlavou, že je to pravda a během 10 vteřin řekla, že to pravda není. Můžu říct, že jsem ten příval  její negativní energie nevydržela a požádala ji o ukončení sezení. Nevěřila, takže jsem to musela zopakovat několikrát. Žádné peníze jsem po ní  za výklad nechtěla, protože bych se po tomto negativním sezení na ně nemohla ani podívat. Připadalo mi, že mi šla spíš pokazit náladu než požádat karty prostřednictvím mě o pomoc. 

  • Paní vyšel moc pěkný výklad budoucnosti, že vše dopadne dobře, zvládne školu, ale ona se rozhodla po nějakém čase po výkladu, že přestane studovat kvůli nenarozenému vnoučeti. Přitom ji k tomu nikdo nenutil.

  • Vztahové výklady jsou asi nejcitlivější a sem tam se stane, že zákaznice odmítá připustit, že by s partnerem, kterého si ona sama určila bez ohledu na další okolnosti jako třeba, zda on po ní touží, nemusela být. Když pak slyší ode mě citlivě sdělenou následnou budoucnost s tím, že je vysoká pravděpodobnost, že spolu nebudou, tak se ,,zasekne" a odmítá to přijmout, že to tak bude. Výklad si ,,přetočí" přesně naopak (nepochopím proč, když to tam tak napsáno nemám) s tím, že doufá, že nemám pravdu. Paradox je v tomto případě v tom, že mi zákaznice řekne, že výklad nevyšel a když začnu pátrat v e-mailu v čem je rozpor, tak zjistím, že až třeba na časový, že se to odehrálo ještě dřív, tak v podstatných věcech nikde, ale zákaznice je přesvědčená, že nemám pravdu a jde si stále za tím, že s partnerem bude. Tohle jí samozřejmě neupírám, protože radím lidem věci nevzdávat, ale věc jiná je to, že v jejích očích výklad nevyšel (nejčastější tvrzení je, že nevyšel podle ní ,,v ničem") a tohle pak klidně vykládá jiným i když pravda je v určitých věcech jiná. 

 

Autor: Ing. Iva Aiesh

 

 Linka

 

A nyní jiný autor na to samé téma - tentokrát Merlin

Myšlenkou na dnešní zamyšlení mi bylo sdělení, jedné paní, že jsem ji jako kartář zklamal. Ano po právu se tak mohla cítit, ale co se především věštby a výkladu karet týká, je to darem a schopností nahlédnou jak do minulosti, objasnit přítomnost nebo aktuální problém a nahlédnutí do událostí budoucích, vždy se jedná o náhled, ukázání směru, možnost poodkrýt osud, události, situace, stavy, není v moci ani kartáře ani věštce říci druhým "ANO TOHLE SE 100% STANE!"

Výklady z karet i samotné věštby se nakonec stejně vyplní, buď dříve či později, stejně jak bylo řečeno ve výkladu či věštbě, nebo v podobné situaci, jen z nepatrnými rozdíly. Schopnost kartáře nebo kartářky je v tom, že nastíní událost, ukáže daným lidem směr, vývoj jejich stavu, vztahu, zaměstnání, financí nebo zdraví, ale vždy upozorňuje, tedy aspoň ten opravdu zkušený, že se daná situace může stát, protože počítá s tím a ví, že lidé kteří k němu přichází se mohou snažit daný výklad nebo věštbu ovlivnit, bohužel většinou ve svůj prospěch, pozměnit sled událostí a situací, nenechávají prostě věcem a okolnostem volný průběh. Nebo naopak se striktně drží a lpí na daném výkladu takovou měrou, že namísto toho, aby se vše uspíšilo.

Stejně tomu tak je i v případech s jakými pocity a z jakého důvodu přicházejí lidé ke kartářům, někteří ze zvědavosti, jiní s očekávání, že dostanou přesně tu odpověď, kterou chtějí slyšet, jiní s obavami nebo nejistotou, někdy i strachem, stejně tak jsou potom i pokládány otázky a nelze se divit, že Vesmír je spravedlivý a přesně s takovými pocity nebo stavy a otázky dostávají lidé dané odpovědi.

Mnoho lidí bere výklad jako bernou minci, jako alfu a omegu své budoucnosti, a to bývá vě většině případů tím hlavním problémem, proč výklady nevycházejí nebo se plní později, je to dáno přílišným očekáváním, chtěním, lpěním a lidé si neuvědomují, že to není chyba kartáře, kartářky nebo věštce, ale jejich vlastní z přílišného očekávání toho jak se daná věc, situace bude vyvíjet.

Ono je naprosto jednoduché vždy obvinit druhé, že berou za to tolik a tolik peněz, ale neuvědomují si, že je to velký energetický výdej napojit se, soustředit svou mysl a umět odpovědět na jakoukoliv otázku, najít souvislosti, a spojitosti.

Proto se výklad karet nedá naučit na žádném kurzu, tak jak se to v poslední době stalo trendem, je to dar a schopnost dána Bohem...

A jak se vlastně pozná opravdu zkušený a touto schopností obdařený kartář? Jednoduše, Nečeká na to, až o sobě začnete mluvit, ale sám pozná co vás trápí, hovoří sám, nehádá, ví o vás skoro všechno, dokáže se do vás vcítit.

Toto zamyšlení není žádným útokem na kartáře, ale odhalení toho, proč některé věštby a výklady nevycházejí a jiné ano, ony totiž v podstatě vycházejí všechny, jen s jiným časovým odstupem a v jinou dobu, přesně v ten okamžik, kdy na daný výklad či věštbu přestane člověk myslet...

 

Autor: Merlin

Zdroj: https://www.facebook.com/330557786999285/photos/a.330558946999169.84383.330557786999285/597995873588807/?type=1&theater

O kartách

Občas se mi stane, že se setkám s lidmi, kteří mi řeknou nebo napíší, že na výklad karet nepůjdou (neřeším teď, jestli zrovna ke mně nebo k nějakému jinému kolegovi či kolegyni). Proto mě napadlo, udělat si prostřednictvím Facebooku anketu, čeho se lidé bojí nebo i naopak, co je vlastně láká na výkladu karet. Určitě se s touto otázkou potýká řada mých kolegů, ale moje zvědavost je větší, a proto, když mám možnost, tak se zeptám.

Lidé se dělí na tři skupiny – na ty, co nechtějí znát svůj osud a přijímají události, tak jak jim do života přichází, pak další skupinou jsou ti, co na karty věří a samozřejmě je tu skupina, která kartám prostě nevěří. Ti, co kartám nevěří, tak někteří tvrdí, že je dokonce i lákají, ale prostě se bojí znát svou budoucnost. Někteří, pokud to, co jim člověk vyloží a nedá se to nahmatat, tak věřit prostě nebudou, i když výklad vyjde (oni si to vysvětlují tak, že se jedná o otázku náhody). Myslím si, že je to ale u těchto lidí otázkou času, než změní svůj postoj. Doba jde kupředu a těch, co pochybují, bude méně – jen jsem ještě nezmínila jednu věc – je důležité, k jakému člověku (kartáři) jdou, protože někteří s lidmi nejednají šetrně a zákazník, místo, aby odcházel alespoň v takovém psychickém rozpoložení, v jakém přišel, tak odejde bez energie a psychicky vysílený (to už je ale na jiné téma, proč se toto stane). Když bych měla zobecnit skupinu lidí, co nevěří na výklad karet, tak jsou to převážně muži.

Naopak skupina, co ve výklad karet věří, tak k tomu má různé důvody. První skupina jde na karty ze zvědavosti (těm doporučuji si otázky připravit dopředu), pak jsou tu lidé, kteří se rozhodují v určitých záležitostech a chtějí znát varianty, aby se rozhodli pro ně co nejlépe. Další skupinou jsou lidé, kteří svůj problém chtějí rozebrat, vypovídat se a většinou na něm i pracovat, i když znám i ze své praxe lidi, kterým vypracuji výklad, a oni předpokládají, že vůbec nemusí nic dělat a události proběhnou i bez jejich účasti.

Vybírám pár příspěvků, které mi moji přátelé na Facebooku poslali:

Romana K.: ,,S výkladem karet mám dobré, ale i špatné zkušenosti. Některé věci se vyplnily a pár jsem jich mohla ovlivnit. Také je rozdí kartářka a kartářka.“

Marcela R.: ,,Na výklad karet jsem šla, protože jsem zvědavá, co bude dál. Co mě čeká, na co se můžu tak trochu připravit. A taky člověk doufá v to, že tam najde pozitivum. U mě je to třeba toužebné těhotenství. Potvrdila jste mi to a žije se mi tak nějak veseleji.“

Helena T.: ,,Na karty nevěřím. Náš osud je v rukou božích.“

Lenka L: ,,Proč jít? Člověk tam uvidí nějaký problém, co ho trápí a může na něm začít pracovat. Prostě to tak funguje. Karty jsou úžasná věc.“

Ať patříte, do které skupiny chcete, je to vaše volba a někdy jít na karty neznamená ,,jen“ nechat si jít vyložit svůj osud, ale popovídat si s člověkem, který vám nabídne pomocnou ruku, vyslechne vás a pomůže vám otevřít oči. Naše motto a i našich webových stránek je následující: ,,Na křižovatce osudu potřebuje občas každý poradit, jakou cestou se dát.“, a proto v tomto duchu i pracujeme.

 

Autor: Ing. Iva Aiesh