Energetická očista prostor a odvedení zbloudilých a přivtělených duší - přes E-MAIL

 
Jestli se necítíte doma dobře nebo třeba chcete nějakou nemovitost pronajmout či prodat a nedaří se vám to, může být problém po energetické stránce - třeba je to místo prokleté nebo je energeticky zablokované. Na dálku jsem vám schopná pomoci a to opět prostřednictvím systému, který používám. Očistit lze samozřejmě jak dům, byt, tak i chatku, zahradu, kancelář, studentský pokoj někde na koleji či internátu.
 
Díky tomu, že mi odešlo "na druhý břeh" mnoho mých nejbližších, jsem se tématem duší začala zabývat v roce 2002. Měla jsem kdysi velký respekt vůči tomuto tématu, protože se mi podařilo vyvolat "ducha" mého mladšího bratra -  viděla jsem ho před sebou, cítila jeho dotyky. Nechtěla jsem přijmout, že náhle zemřel. Od té doby jsem začala být vnímavější i ve tmě, kdy jsem začala vidět obrysy. Hodně jsem si tyhle schopnosti na dlouhá léta potlačila, protože jsem na ně neměla vhodný věk a zkušenosti.
 
A jak to tak bývá, tak čím víc jsem si tohle téma zapovídala, tím více mě lidé začali žádat o pomoc s odvodem duší do Světla. Zbloudilé duše nacházím velice často i při energetické očistě domů. Duše nemusí chtít dům opustit proto, že je vázaná na osoby v místě žijícím (sami pozůstalí můžou duši držet v daném místě) nebo jsou tu nějaké nedořešené vztahy, vazba na majetek, v horším případě tam byla sebevražda či nějaký násilný trestný čin. Možností je samozřejmě mnoho. Přivtělené nebo zbloudilé duše tu nejsou vyloženě proto, aby škodily, ale chtějí po nějaké době odejít. Ty, které škodí, si to stejně časem uvědomí, že jejich cíl je jiný a přestanou po nějaké době škodit. To, že je něco v nepořádku, tak poznáte tak, že se nemusíte cítit v místnosti dobře, můžou se vám dít "divné" věci - samozřejmě ne vždy je to díky duším.
 
Odvádím zbloudilé či přivtělené duše díky komunikaci s Vyšším Já - tímto způsobem duše objevím a pak je následně odvedu do Světla. Dalo by se říct, že díky chanellingu se mnou komunikují - v době odvádění duše ji slyším přímo ve své hlavě, fyzicky ji nevidím. Při samotné odvádění duše se mi stalo u jedné klientky, že začala velká bouřka, při kterém hovor vypadával (telefonovaly jsme spolu). Pak mi zavolala zpět, jak bouřka skončila a duše jejího tatínka byla pryč. Při jiném odvádění duše jsme měly s klientkou při hovoru obě nezávisle na sobě husí kůži na rukách a hovor se nám přerušoval (resp. ona mě neslyšela), ale nevzdaly jsme to a duši jsem odvedla. 

K očistě potřebuji znát popis vašeho bytu (ideálně názvy místností, jaké doma máte nebo mi můžete poslat půdorys bytu či domu). Na e-mail: info@vestirnaonline.cz mi pošlete zprávu s popisem, o co byste měli zájem a domluvíme se na dalších podrobnostech.

Očistu provádím přes e-mail. Ceny jsou:

    • Verze NORMAL (očista za sedm dní od přijetí platby): český bankovní účet: 500,- Kč; slovenský bankovní účet: 23 €; jiná země v rámci EU: 24 €
    • Verze EXPRES (očista během následujícího dne od přijetí platby): český bankovní účet: 600,- Kč; slovenský bankovní účet: 27 €; jiná země v rámci EU: 28 €. Jestli máte jinou měnu, tak Vás poprosím o uvedení ve zprávě domluvíme se na možných způsobech platby