Energetická očista duše domácích mazlíčků

Stále častěji se na mě klienti obrací s dotazy ohledně budoucnosti jejich domácích mazlíčků nebo co dělat s jejich zdravím. Proto jsem se rozhodla zařadit do nabídky energetickou očistu duše domácích mazlíčků.

VIDA systém® má hodně společného s SRT (zakladatelem SRT je Robert Detzler) a pomáhá odstranit negativní programy z podvědomí a tím pomáhá zlepšovat fyzické a psychické těžkosti. Staré destruktivní energie, které narušují mysl a můžou taky přinášet negativní emoce, se přes tuto metodu dají nalézt a rozpustit. VIDA systém® využívá schopnosti lidské duše čistit se, léčit se a učit se. Při této metodě pracuji s kyvadlem a s tabulkami. VIDA systém® využívá ideomotorické reakce prstů (více o ideomotorice jako takové najdete ZDE).   

Pomocí VIDA systému® jsem schopna nahlédnout a odblokovat záležitosti, se kterými se duše vašeho zvířecího kamaráda potýká, odstraním z jeho duše tak jako u člověka prokletí, uřknutí, různé formy entit, životní lekce a programy atd. Jestli se váš mazlíček cítí diskomfortně, má třeba nepřiměřené reakce nebo nějaké zdravotní obtíže a už si s ním nevíte po návštěvě odborníka rady, kontaktujte mě a domluvíme se na dalších podrobnostech. Samozřejmě ne vždy je možná očista duše vašeho mazlíčka, ale to zjistíme už při domlouvání podrobností.

VIDA systém® není náhradou lékařské praxe, ani lidovým léčitelstvím či přikládáním rukou, nejedná se ani o šíření náboženství nebo jiné ideologie.

Způsob energetického odblokování:

  • Můžeme se domluvit na aktivní konzultaci - přes chat (Facebook, Skype, Viber), možnost je taky telefonická, kdy volám já vám (je vhodné psát si z vaší strany poznámky), takže zvolte sami, co vám více sedí. Kontaktujte mě nejlépe písemně (e-mail, chat na Facebooku, Viberu, WhatsAppu, Telegramu).
    • Cenově u aktivních konzultací vychází následovně:
      • český bankovní účet: do 30 min 400 Kč, do 60 minut 800 Kč

      • slovenský bankovní účet: do 30 min 20 €, do 60 min 35 €

      • jiná země v rámci EU: do 30 min 21 €, do 60 min 36 €

      • jestli máte jinou měnu, tak Vás poprosím o uvedení ve zprávě domluvíme se na možných způsobech platby

 

  • E-mailové odblokování: Toto odblokování probíhá tak, že mi pošlete jméno vašeho mazlíčka, můžete datum narození a klidně i fotku a k tomu informace, na co se mám zaměřit. Řeknu vám, kdy působení uskutečním a po působení obdržíte text, ve kterém je uvedeno, co jsem provedla. 
      • Ceny v tomto případě vychází orientačně takto:
        • "Jednoduchý" problém (očistu stihnu do 30 minut, napíšu vám to předem): verze NORMAL (očista za sedm dní od přijetí platby): český bankovní účet: 500,- Kč; slovenský bankovní účet: 23 €; jiná země v rámci EU: 24 €. Pak je verze EXPRES (očista během následujícího dne od přijetí platby): český bankovní účet: 600,- Kč; slovenský bankovní účet: 27 €; jiná země v rámci EU: 28 €. Jestli máte jinou měnu, tak Vás poprosím o uvedení ve zprávě domluvíme se na možných způsobech platby
        • "Složitější" očista (očistu stihnu do 60 min, napíšu vám to předem): verze NORMAL (očista za sedm dní od přijetí platby): český bankovní účet: 800,- Kč; slovenský bankovní účet: 35 €; jiná země v rámci EU: 36 €. Verze EXPRES (očista během následujícího dne od přijetí platby): český bankovní účet: 900,- Kč; slovenský bankovní účet: 39 €; jiná země v rámci EU: 40 €. Jestli máte jinou měnu, tak Vás poprosím o uvedení ve zprávě domluvíme se na možných způsobech platby